Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студенти Острозької академії стали переможцями комунікаційно-екологічного хакатону

03.10.2021

1-3 жовтня відбулося онлайн-змагання для підлітків віком від 12 до 17 років. Подія відбулася в форматі хакатону: за 48 годин команди під керівництвом менторів розробляли власні комунікаційні проєкти, пов'язані з кліматичними змінами. 

П'ятірка найкреативніших проєктів отримала по 20 000 гривень на реалізацію власних ідей.

Серед команд-переможців були студенти Острозької академії у складі команд "Et Cetera Junior" та "Ad Astra". 

Учасники команди "Et Cetera Junior" працювали над розробкою додатку "Людоньки" - гейміфікованої карти екоівентів. 

“Це був наш перший хакатон, протягом 48 годин ми плідно працювали над нашої ідею. Для нас було приємною несподіванкою отримати менторство від IT-компанії "Soft serve". У майбутньому ми плануємо брати участь у таких заходах, пропонуючи круті та унікальні ідеї."

коментує лідер команди Богдан Комаровський

Команда "Ad Astra" працювала над інтерактивною настільною грою "Restart", яка націлена на покращення обізнаності сучасних екологічних проблем. 

"Екотон – це конкурс, який дає реальну можливість кожному реалізувати свою ідею, незважаючи на твій вік. У нас була чудова командна робота і це максимальний плюс, адже ми робили все разом і горіли однієї ідеєю. Почувши, що Ad Astra стала командою ТОП-1, ми зрозуміли, що змогли довести експертам, що наша гра запалає. Тому зараз наша команда вмотивована працювати далі на благо екології, покращуючи екообізнаність кожного школяра, який зможе пограти в "Restart".

ділиться враженнями лідерка команди Олександра Шелест.

Організатором хакатону стала організація INSCIENCE за сприяння дитячого фонду ООН (Юнісеф). 

Переглянути повну трансляцію - https://www.facebook.com/inscience.io/videos/390580949299104

Вітаємо команду і бажаємо подальших успіхів!