Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Презентація програми міжнародного стажування студентів у готелях Туреччини

03.02.2021

Третього лютого о 15.00 відбулась онлайн-презентація Програми стажування студентів у п'яти готелях Туреччини організована Торгово-промисловою палатою України у співпраці з відділом міжнародних зв’язків НаУОА. Презентацію проводила Асоціація дитячого та молодіжного туризму та турецька компанія «Patika» Human Resources Management.

Ця програма стажування дозволяє студентам пройти практичне стажування на підприємствах туристичної галузі і передбачає відвідування та зустріч з експертами готельно-ресторанної індустрії регіональної торговельної палати для ознайомлення з організацією роботи готелів, ресторанів, принципами роботи з персоналом та іншим досвідом в роботі, екскурсійну програму по Анталійському узбережжю, Стамбулу та Каппадокії; стажування в Анталійський готелях 5* (3-5 місяців).

За результатами участі студент отримає компетенції, що підтверджують проходження міжнародного стажування, а також міжнародний сертифікат, можливість офіційного працевлаштування, практику в спілкуванні іноземними мовами тощо.

Щоб отримати більш детальну інформацію про Програму стажування та умови участі звертайтесь на електронну скриньку відділу міжнародних зв’язківdir@oa.edu.ua.