Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбулися дебати на пост голови Братства спудеїв

02.11.2021

Передвиборчі дебати на пост голови Братства спудеїв відбулися в Національному університеті «Острозька академія» 2 листопада. Цьогоріч кандидатка лише одна — це Лілія Павленко, колишня студдеканеса факультету політико-інформаційного менеджменту. Дебати складалися із трьох частин. Спочатку Лілія представила свою передвиборчу програму, де закцентувала увагу на нових пунктах. Серед них: літній відпочинок студентів в оздоровчому комплексі «Маяк», проведення змагань із кіберспорту на постійній основі та співпраця зі студентським самоврядуванням інших університетів.

«Ми вже підписали договір про співпрацю з Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича, розпочали співпрацю з КПІ, зокрема плануємо організувати поїздку наших студентів до їхнього оздоровчого комплексу «Маяк», що на Херсонщині. Також плануємо проводити онлайн-заходи, різні вечори, аби в період карантину ми могли частіше бачитися в нашій теплій компанії. Це може бути спільний перегляд фільму чи онлайн-гра»,

розповіла Лілія Павленко.

Студенти активно ставили запитання Лілії. Оскільки зустріч відбувалася в онлайн-форматі, ця частина дебатів була найдовшою, адже студенти активно обговорювали програму кандидатки. Модерувала захід колишня голова Братства спудеїв, Олександра Олієвська. Вона нагадала студентам про те, що вже незабаром кожен із них зможе проголосувати за чи проти кандидатки, однак у «день тиші» будь-яка агітація заборонена.

«Голосування відбудеться онлайн. Кожен отримає запрошення на власну корпоративну скриньку. Оскільки кандидат лише один, вибір буде “підтримати Лілію Павленко або не підтримати”»,

пояснила Олександра Олієвська.

Завершились дебати підсумковим словом кандидатки, у якому вона подякувала всім присутнім і закликала бути активними під час голосування.