Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Про стипендіальну програму «Завтра.UA» розповіли в Острозькій академії

02.11.2021

У Національному університеті «Острозька академія» 2 листопада відбулася презентація стипендіальної програми «Завтра.UA». Кандидат наук з державного управління, доцент, керівник ШПА «Поліс», стипендіат Завтра.UA, Віталій Лебедюк, а також аспірантка НаУОА, стипендіатка Завтра.UA, Вікторія Фурман, поділилися зі студентами своїм досвідом і розповіли про умови участі у стипендіальній програмі Фонду Віктора Пінчука.

Стипендіальна програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука — перша приватна загальнонаціональна програма з підтримки талановитої молоді. Її головна мета — сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної й ділової еліти країни. «Завтра.UA» об’єднує амбітних і молодих людей з усієї України. Участь у програмі дозволяє стати частиною спільноти стипендіатів, отримувати стипендію упродовж року, а також брати участь в ексклюзивних подіях від Фонду Віктора Пінчука.

«Участь у Завтра.UA допоможе студентам зрозуміти свої сильні та слабкі сторони, повірити в себе та познайомитися з однодумцями. Сьогодні бути стипендіатом цієї програми престижно, а пункт «Zavtra.UA Alumna» буде прекрасним доповненням резюме. Без сумніву, стати стипендіатом не просто. Це виклик самому собі. Потрібно практикуватися в науковій роботі, підготувати певних документів, врахувати всі правила та регламент конкурсу. Цей процес підготовки та сили, вкладені в неї, компенсуються вдесятеро, коли стаєш частиною цієї спільноти. Можна знайти друзів, колег і наставників. І я наголошую, що завдяки Завтра.UA, можна повірити в себе»,

сказала Вікторія Фурман.

За словами спікерів, для того, щоб стати учасником, потрібно правильно оформити всі необхідні документи, написати наукову роботу, отримати відгук наукового керівника на неї. Також необхідно буде долучитися до психологічних тренінгів. Стипендіатів програми відбирають щорічно на відкритому всеукраїнському конкурсі. 

Брати участь можуть студенти 3-6 курсів (денної форми навчання) з високою академічною успішністю, активною громадською позицією й оригінальними ідеями для наукових досліджень. 

Віталій Лебедюк зауважив:

«Це хороша можливість отримувати винагороду за Вашу дослідницьку роботу й продемонструвати лідерські якості. До того ж, стипендіатам програми відкриваються додаткові можливості: участь у різноманітних проєктах, форумах, публічних лекціях зі знаменитими професіоналами своєї галузі. Є ще одна цікава ініціатива лише для випускників стипендіальної програми «Завтра.UA» – це участь у конкурсі на отримання магістерського ступеню в найкращих університетах світу («Всесвітні студії»). Ще більше можливостей з’явиться з того моменту, як Ви заповните аплікаційну форму. Не прогавте свій час!»

До 30 листопада всі охочі можуть подати перелік документів на сайт https://zavtra.in.ua/

Детальніша інформація про стипендіальну програму Фонду Віктора Пінчука за покликанням: https://zavtra.in.ua/