Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Зустрічайте 18 Мандрівний Docudays UA на Рівненщині!

02.11.2021

2 листопада розпочинається 18 Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA на Рівненщині. 

Ми залучимо низку громад Рівненської області та покажемо документальні хіти й стрічки-улюбленці цьогорічного березневого фестивалю. На глядачів та глядачок чекають 7 вражаючих документальних фільмів, створених упродовж останніх двох років. 

Зважаючи на карантинні обмеження, ми плануємо проводити онлайн-покази на платформі Zoom. Однак, сподіваємося, що нам усе ж вдасться провести й офлайн-події, тому слідкуйте за нашими оновленнями на сторінці Фестивалю у Фейсбуці або Інстаграмі. У рамках кінопоказів глядачі й глядачки зможуть поспілкуватися із запрошеними правозахисниками/-цями, експерт(к)ами з різних сфер, діяч(к)ами культури. 

Уже 2 листопада о 18:00 відбудеться відкриття 18 Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA на Рівненщині.

Запрошуємо вас на показ та обговорення фільму «76 днів», який знятий на передовій кризи - у китайському місті Ухань. Зареєструватися для участі на платформі Zoom можна за посиланням https://cutt.ly/2RA1ido.

 

Для партнерства чи за деталями звертайтеся:

Світлана Кухарук, регіональна координаторка Мандрівного Docudays UA на Рівненщині
svitlana.kukharuk7@gmail.com
+380 98 737 50 17