Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Вітаємо Анастасію Гарніцьку із отриманням дипломів І ступеня у літературно-публіцистичному конкурсі

02.06.2021

Колектив Національного університету «Острозька академія» щиро вітає студентку 3-го курсу освітньо-професійної програми «Українська мова та література» Анастасію Гарніцьку з отриманням дипломів І ступеня у номінаціях «Новеліст року» та «Поет року» у IV обласному літературно-публіцистичному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Василя Стефаника. 

Захід був організований Центром досліджень «Покутської трійці», кафедрою української літератури факультету філології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та кафедрою філології Навчально-наукового Коломийського інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. 

Конкурс стартував з 1 лютого 2021 року і проводився у номінаціях – «Новеліст року», «Поет року» та «Публіцист року». Новели, поезії, есе та анкети учасники надсилали на електронну адресу до 8 травня. До 14 травня журі конкурсу визначало переможців у кожній із номінацій.

22 квітня у Музеї історії міста Коломиї відбулося урочисте нагородження переможців дипломами.

Особистими враженнями поділилася Анастасія Гарніцька:

«Участь у конкурсі була неймовірно цікавим і корисним досвідом. Рада, що мої починання були високо оцінені членами журі. Щиро дякую викладачам Острозької академії, які посприяли розвиткові моєї творчості та зміцнили мою любов до слова. На цьому, безсумнівно, зупинятися не буду, адже попереду – нові вершини».

Бажаємо Анастасії Гарніцькій подальших успіхів, творчого натхнення в реалізації наукових задумів та нових досягнень!