Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студентів Острозької академії запрошують стати учасниками Київської школи Мізеса

01.11.2021

Київська економічна школа Мізеса – це дводенний освітньо-інтерактивний проєкт від ГО «Українські Студенти за Свободу». Головною метою є формування базових економічних знань у студентів, які не вивчають економіку як профільний предмет у ЗВО. Як підхід до вивчення, школа Мізеса впроваджує ідеї та наукові праці уродженця Львова, Людвіга фон Мізеса – віденського економіста й засновника Австрійської Економічної Школи.

Офлайн-захід відбудеться з дотриманням усіх карантинних вимог у Київському університеті імені Бориса Грінченка (корпус на вул. Маршала Тимошенка, 13Б) 13-14 листопада 2021 року.

До участі у проєкті запросили експертів профільної галузі. Разом із ними учасники зможуть дізнатися про види економічних шкіл і систем, вплив Великої депресії на розвиток економічної думки, секрет успіху Австрійської Економічної Школи, різницю між вільним ринком і ринковим соціалізмом.

Дедлайн заповнення анкети: 3 листопада о 23:59.

Усі, хто зареєструвався, отримають лист із результатами відбору. Учасників, які пройшли відбір успішно, додадуть до окремого Telegram-чату.

Заповнити анкету можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdS6Dp-DCFIOi2ayA88aL1woThcV3wqkCPwzrpwPM8CpVXQcw/viewform

Більше інформації тут: https://feedback.facebook.com/events/266735288689671/