Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Привітання з нагоди Нового 2021 року та Різдвяних свят!

31.12.2020

Шановна академічна спільното Національного університету “Острозька академія”, щиросердечно вітаємо вас з прийдешніми святами Нового року та Різдва Христового!

Дорогі студенти, викладачі, співробітники та друзі університету, 2020 рік став справжнім випробуванням для кожного із нас. Але ми зуміли з гідністю прийняти та пройти всі його перешкоди.

Наш університет один із перших оперативно та успішно адаптувався до нових карантинних умов. Відтак, використовуючи свій інтелектуальний та науковий потенціал, ми швидко змінили методичні підходи, чим забезпечили безперервний освітній процес.

Висловлюємо вдячність за ваші терпіння, витримку, мудрість та ясний розум!

У новому 2021 році ми щиро зичимо вам здоров’я, родинного достатку та благополуччя. Бажаємо спудеям, аби усі знання, здобуті у нашому закладі, стали запорукою вашого подальшого успішного життя. Мрійте та досягайте поставлених цілей! 

Нехай у прийдешньому році вам вдасться зберегти в душі любов та віру в щасливе майбутнє. Ми щиро сподіваємось, що 2021 рік стане вдалим для кожного із нас, а Острозька академія наповниться відлунням живого сміху та радості студентів. 

Бажаємо цікавих ідей, зустрічей, багато наукових та освітніх проєктів. Хай щастить нам в усьому!