Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Запрошуємо на відкриття Науково-практичного центру в Острозькій академії разом з Ігорем Дідковським

31.08.2020

У Національному університеті «Острозька академія» 31 серпня 2020 року відбудеться відкриття «Науково-практичного центру інноваційних та неінвазивних технологій і профілактичної медицини в громадському здоров’ї».

Мета центру стати рушійною силою впровадження культури максимізації можливостей власного організму, використання нанотехнологій у повсякденному житті, створенні дієвої моделі здоров’я в усіх його проявах. 

Також цілями його засновників є забезпечення науково-практичної бази дослідників та дослідниць, що матимуть змогу пройти і адаптувати на практиці курс у спеціально новоутвореній кафедрі «Філософія Майбуття» під час навчання в Національному університеті «Острозька академія».

В рамках Курсу буде вивчено наступні дисципліни: неінвазивна діагностика та гемосканування; органічне сільське господарство; промислова мікробіологія; фортифікація продуктів широкого вжитку мікроелементами; створення карти мікроелементних статусів в регіоні; моделювання епідемілогічних станів країн та регіонів; скринінг; біохакінг; конструювання індивідуальних нанопрепаратів під потреби біологічного організму; філософія неоренесансу третього тисячоліття; неполітичне державотворення; створення дата-центрів «Здоров‘я громадян» регіонів та країн.

Для викладання Курсу будуть залучені провідні науковці та практики України та світу. Курс буде доступний онлайн та оффлайн в рамках навчання в Національному університеті «Острозька академія».

Національний університет «Острозька академія» як осередок майбутньої еліти України став закономірним учасником очевидних процесів актуалізації отримання практичних, сучасних знань та навичок в процесі навчання та став площадкою для створення нового нано-суспільства. Центр буде оснащено двома унікальними приладами: електроімпедансним мамографом та неінвазивним аналізатором крові.

Зазначимо, що ці два винаходи є унікальними розробками приватного українського Науково-дослідного інституту «Nano Sapiens». На Рівненщині можна буде провести такого роду обстеження вперше!

Відкриття Центру заплановано о 16:00

В рамках впровадження програми діяльності Центру та Кафедри 31 серпня о 14.00 філософ, меценат, засновник Науково-дослідного інституту «Nano Sapiens» Ігор Дідковський прочитає першу урочисту лекцію академічного року 2020-2021.

Тема лекції: «Від Трипільської культури до нано-технологій 3-го тисячоліття».

Посилання на зустріч - https://stream.meet.google.com/stream/ee0969ee-f673-437c-bbab-361ea831273d