Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Вебінар «Вступ до Острозької академії 2020» відбудеться 2 квітня

31.03.2020

Приймальна комісія Національного університету «Острозька академія» організовує вебінар «Вступ до Острозької академії 2020» 2 квітня о 16:00.

На вебінарі ви зможете дізнатися про:

  • основні зміни вступної кампанії 2020, 
  • особливості вступу для магістрів та бакалаврів, представників пільгових категорій, 
  • особливості студентського життя, 
  • спеціальності НаУ ОА,
  • міжнародну співпрацю та програми подвійних дипломів,
  • можливості працевлаштування випускників
  • додаткові ресурси та можливості для студентів та ін.

Ви зможете поспілкуватися онлайн з помічником ректора з освітнього менеджменту та відповідальним секретарем Приймально комісії Юлією Харчук, проректором з науково-педагогічної роботи Дмитром Шевчуком, проректором з навчально-виховної роботи Русланою Каламаж, деканом факультету політико-інформаційного менеджменту Віталієм  Лебедюком, керівником консультаційного центру для абітурієнтів Приймальної комісії Іванною Горбач.

«Щороку ми організовуємо таку онлайн-зустріч для абітурієнтів, щоб розповісти про основні етапи та особливості вступної кампанії. Нам важливо, щоб вступники розумілися в усіх тонкощах вступу в цей непростий період для кожного абітурієнта. Формат вебінару зручний насамперед тому, що кожен охочий зможе запитати те, що його цікавить та отримати актуальну відповідь від представників адміністрації нашого університету. Ми готові надати вам інформаційну підтримку під час вступу 2020 та навчання у Національному університеті "Острозькій академії» - університеті реалізації ваших мрій, - зауважує Юлія Харчук

Якщо ви вже маєте запитання для учасників вебінару, то можете їх зазначити у реєстраційній формі за покликанням і ми з радістю відповімо на кожне з них.

https://forms.gle/J6xZR8sRpRwRSBGi6 (залишити запитання)

Зустріч буде проводитися на платформі Handouts Meet.

Для того щоб долучитися до зустрічі та взяти участь у дискусії (писати запитання, порушувати важливі теми) і долучитися до онлайн-зустрічі(максимальна кількість учасників 250), вам потрібно перейти за покликанням:

https://meet.google.com/ime-csqo-hxh (долучитися до вебінару)

Також ви можете стати учасником онлайн-трансляції (стежити за трансляцією без можливості зворотньої комунікації). Якщо ви не зможете зайти за першим покликанням, то це означає, що в групі вже є більше 250 учасників й тому вам потрібно буде перейти за цим покликанням:

https://stream.meet.google.com/stream/63c496fb-6764-4666-914b-d223d8555d9f (переглянути вебінар)

За додатковою консультацією звертайтеся за номером:

(096) 02 66 880
Іванна Горбач