Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Керівника Наукового товариства студентів та аспірантів імені Олександра Оглоблина НаУОА відзначили Подякою за вагомий внесок у розвиток освіти Полонської громади

29.10.2020

З нагоди Дня працівників освіти, який наша спільнота традиційно святкує у першу неділю жовтня, очільника Наукового товариства студентів та аспірантів імені Олександра Оглоблина факультету міжнародних відносин Національного університету «Острозька академія» Назара Мартинюка було відзначено Подякою відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади «за плідну співпрацю, вагомий внесок у розвиток освіти Полонської громади, активну громадську позицію» та цінним подарунком. Нагороду керівнику наукового об’єднання було вручено головними спеціалістами відділу Анжелою Коріньовською та Оксаною Штабою. 

Назаром Мартинюком у тісній співпраці із відділом освіти, молоді та спорту Полонської міської ради ОТГ було проведено понад 10 методичних зустрічей із педагогами у різноманітних інноваційних та нестандартних форматах (педагогічного форуму, ФЛЕШ-меседжу, методичної експедиції, науково-методичного салону, управлінського саміту тощо). Крім того, здобувачі знань та педагоги закладів освіти Полонщини були активними учасниками понад 12 всеукраїнських конкурсів, які проводилися Науковим товариством студентів та аспірантів імені Олександра Оглоблина, факультетом міжнародних відносин, Науково-дослідним центром «Інститут досліджень української діаспори імені професора Любомира Винара» НаУОА, долучалися до проведення Всеукраїнського молодіжного наукового симпозіуму, який був започаткований Н. Мартинюком. 

Крім того, керівник оглоблинського товариства неодноразово виступав із доповідями під час семінарських занять методичних об’єднань закладів освіти Полонської міської ради ОТГ, обласних та регіональних подіях, за його ініціативи було підписано низку договорів про співпрацю окремих шкіл Полонщини із НаУОА. Назар Мартинюк також був рецензентом та консультантом до написання кількох методичних розробок педагогами Полонського краю. 

Щиро вітаємо юнака із заслуженою нагородою та зичимо подальших успіхів!