Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Відзнака Острозької академії за успішну здачу студентами Cambridge CAE exam

28.08.2020

Цьогоріч в Національному університеті «Острозька академія» 26 студентів факультету романо-германських мов пройшли тестування на рівень володіння англійською мовою від університету Кембридж. По завершенню якого отримали сертифікати міжнародного зразка, які високо цінуються роботодавцями провідних фірм України та за кордоном.

За результатами екзамену, 6 студентів здобули рівень С2 (компетентний рівень володіння мовою). Це – Сулковська Магда, Феактістова Ілона, Миргородська Ірина, Підгайна Ольга , Мазур Юлія та Марчук Тетяна. Сертифікати рівня С1 (автономний рівень володіння мовою) отримали більш ніж половина випускників. Кожен з кандидатів тестувався за усіма видами діяльності: читання, аудіювання, усне мовлення, письмо. Крім цього студенти складали іспит з використання мови.

Таке відсоткове співвідношення свідчить про те, що факультет романо-германських мов НаУОА забезпечує якісне вивчення англійської мови та підготовку до участі у міжнародній сертифікації Cambridge CAE exam. 

За чергову успішну здачу тестування студентами, Департамент англійської мови Кембриджського Університету (Cambridge Assessment English) подарували Острозькій академії інформаційні матеріали та почесну настінну табличку з офіційним підтвердженням якості центру з підготовки до екзаменів. 

Університетська спільнота щиро вітає учасників тестування та викладачів кафедри англійської мови та літератури та бажає нових звершень!

Студенти, своєю чергою, висловлюють подяку викладачам кафедри англійської мови та літератури, особливо старшій викладачці Наталії Ломінській за організацію тестування та доценту Оксані Юрієвій та викладачу Катерині Сімак за підготовку до екзамену.