Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Острозька академія отримала безкоштовний доступ до Coursera for Campus

26.03.2020

Національний університет «Острозька академія» на період карантину отримав безкоштовний доступ до платформи онлайн-курсів Coursera в рамках проекту Coursera for Campus.

Coursera – технологічна компанія, що працює в галузі освіти, заснована професорами інформатики Ендрю Нґ та Дафною Коллер зі Стенфордського університету у квітні 2012 року. Ця платформа пропонує своїм користувачам низку онлайн-курсів з різних дисциплін, у разі успішного закінчення яких користувач отримує сертифікат про проходження курсу. Coursera співпрацює з університетами з різних країн світу для викладання курсів цих навчальних закладів онлайн. Наразі пропонуються курси в таких галузях: інженерія, гуманітарні науки, медицина, біологія, суспільні науки, математика, бізнес, інформатика та інші.

Для того, щоб скористатися цією послугою, ЗВО повинен зареєструватися на платформі та подати заявку на приєднання до програми. Після цього студенти та викладачі отримують доступ до більш ніж 3800 курсів і 400 спеціалізацій від кращих університетів і галузевих партнерів Coursera. Доступ забезпечено з 12 березня по 31 липня 2020 року, після чого він щомісяця буде продовжуватися, якщо ситуація не покращиться.

«Курси тут переважно англійською мовою. Загалом Острозька академія отримала 1000 ліцензій. Усі охочі можуть зареєструватися на Coursera for Campus, використовуючи корпоративні скриньки на домені oa.edu.ua. Потім надіслати мені своє ім’я і прізвище англійською та електронну скриньку (які вказуються при реєстрації). Після цього користувач отримає доступ до курсів, навіть тих, які платні», – розповідає проректор з науково-педагогічної роботи, професор Дмитро Шевчук.