Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Острозьку академію відвідав Сергій Бабак

22.01.2020

До Національного університету “Острозька академія” 22 січня завітав голова Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак.

Гість зустрівся з ректором університету, професором Ігорем Пасічником та ознайомився з матеріально-технічною базою вишу.

Крім цього, Сергій Бабак обговорив з ректором реформування вищої освіти в Україні, зокрема на Рівненщині, оскільки Ігор Пасічник є головою Ради ректорів Рівненської області. Пан Сергій також цікавився баченням Ігоря Демидовича як ректора з багаторічним досвідом щодо перспектив розвитку українського освітнього простору загалом.

Сергій Бабак був приємно вражений Острозькою академією, зокрема новим корпусом університету, який нещодавно відкрили. На його думку, досвід відродження Національного університету “Острозька академія” є яскравим прикладом того, як малі міста в Україні можуть отримати друге дихання.

“Щиро дякую за те, що додали Віри”, — написав у книзі відгуків Сергій Бабак.