Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Острозька академія у двадцятці міжнародного рейтингу QS Emerging Europe and Central Asia University Rankings 2021

21.12.2020

Острозька академія у двадцятці українських вишів за рейтингом оцінювання QS Emerging Europe and Central Asia University Rankings 2021

Національний університет «Острозька академія» посів шістнадцяту сходинку серед українських вишів у рейтингу оцінювання університетів QS-2021 країн Європи та Середньої Азії, що розвиваються.

Нещодавно всесвітньо відома компанія «QSQuacquarelliSymonds», що займається аналітикою вищої освіти, оприлюднила звіт щодо рейтингу оцінювання університетів QS країн Європи та Середньої Азії, що розвиваються. Цей звіт розробляли як авторитетне джерело, що надає інформацію про діяльність найбільш прогресивних університетів цього регіону.

За рейтингом оцінювання університетів QS країн Європи та Середньої Азії, що розвиваються, обрали 400 закладів вищої освіти, серед яких 25 українських.

Національний університет «Острозька академія» у цьому рейтингу — на шістнадцятому місці.

До слова, компанія «QS Quacquarelli Symonds», яка заснована в 1990 році, є осередком провідних світових аналітиків вищої освіти. Дозволяючи високовмотивованим експертам реалізовувати свій потенціал та заохочуючи глобальну мобільність, рейтинги компанії, доступ до яких щороку надається мільйонам студентів, розробляються, щоб таким студентам дати можливість провести порівняння на основі фактичних даних, які надаються університетами світу.