Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Приймальна комісія буде продовжувати свою роботу в умовах «червоної зони»

21.08.2020

Шановні абітурієнти! 

Вступна кампанія в Національному університеті «Острозька академія» буде продовжуватися у дистанційному та очному режимі з дотриманням усіх епідеміологічних норм відповідно до рішення ректорату та приймальної комісії.

 

Для вступників на перший (бакалаврський) рівень вищої освіти 

Для вступників на 1 курс на державну форму навчання подача оригіналів документів здійснюватиметься з 27 до 31 серпня включно. Після отримання рекомендації, з абітурієнтами обов’язково сконтактують представники приймальної комісії. У випадку, якщо вступники не зможуть дістатися до університету, то заклад має право прийняти оригінали документів «Новою поштою» до 5 вересня. 

Вступникам на платну форму навчання теж необхідно комунікувати з представниками приймальної комісії та деканатів факультетів/інституту, на освітньо-професійні програми яких вони планують вступати. Подати оригінали документів на навчання за кошти фізичних та\або юридичних осіб з 27 серпня до 5 вересня потрібно «Новою поштою» або привезти особисто з дотриманням усіх епідеміологічних норм.

 

Для вступників на другий (магістерський) рівень вищої освіти

Складання фахових вступних випробувань в онлайн режимі з аутентифікацією особи вступника та з використанням застосунків: Google Meet, Zoom й Інформаційної системи Moodle буде здійснюватися відповідно до затвердженого розкладу 25 - 26 серпня: https://www.oa.edu.ua/ua/abiturijentovi/master/rozkladi_vstupnih_viprobuvan#1.

Кожен вступник отримає детальну інструкцію щодо складання фахового вступного випробування на електронну скриньку.

Надіслати результати своїх творчих доробків для підтвердження додаткових балів потрібно на електронну пошту vstup@oa.edu.ua до 26 серпня. У листі необхідно вказати прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та спеціальність, на яку вступає абітурієнт. 

 

Приймальна комісія та консультаційний центр для абітурієнтів продовжує свою роботу в звичному режимі з дотриманням усіх епідеміологічних норм. Отримати консультацію щодо вступу та навчання Ви можете за телефонами: (096) 02 668 80, (097) 55 374 10.

 

Додатково повідомляємо!

21 серпня 2020 року у місті Острог не зафіксовано жодного лабораторно підтверджено випадку COVID-19. Станом на 20 серпня зареєстровано 40 інфікованих, переважна більшість яких хворіє безсимптомно.

 

Національний університет «Острозька академія» працює і буде працювати у звичному та ритмічному режимі.