Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студентка Острозької академії серед переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

20.05.2020

29 квітня 2020 року закінчився II етап всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. Участь приймали студенти з різних куточків України. Роботи були представлені з різних галузей знань та спеціальностей.

У спеціальності “Германські мови” Острозьку академію представляла студентка 5 курсу факультету “Романо-германські мови” Кук Ганна з науковим керівником - професором Анатолієм Олексійовичем Худолієм.

Конкурс відбувся у 2 етапи: спочатку університету відбирали своїх представників. В умови 2 туру входило написання, оформлення і надсилання наукових робіт до базових закладів. Ось, що про це говорить Ганна:

“Цьогоріч ми надіслали роботу, оформивши її за усіма вимогами у КНЛУ (Київський національний лінгвістичний університет - ред.). Далі був 2-місячний період очікування результатів. Коли я випадково увечері зайшла на сайт КНЛУ та побачила своє ім’я та прізвище, то не повірила, що це я, бо справді не очікувала такого. Я безмежно рада, що мої зусилля та наполегливу працю оцінили”.

Ганна отримала диплом ІІІ ступеня за дослідження “Порівняльний аналіз політичного дискурсу екс-президента України Петра Порошенка та чинного глави Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа”

Вітаємо з перемогою і бажаємо їй подальших наукових успіхів!