Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Вітаємо викладачів факультету романо-германських мов з нагородженням від Кембриджського центру тестування

19.09.2020

У Національному університеті «Острозька академія» 18 вересня відбулося нагородження подяками викладачів кафедри англійської мови та літератури факультету романо-германських мов за успішну підготовку студентів до складання тестування на рівень володіння англійською мовою від університету Кембридж (Cambridge CAE exam). НаУОА вже втретє отримує таку нагороду за високі підсумкові показники успішності випускників. 

За результатами екзамену більше, ніж 30% студентів здобули рівень С2 (компетентний рівень володіння мовою), що є найкращим показником в Україні. Та більше, ніж половина кандидатів отримали сертифікати рівня С1 (автономний рівень володіння мовою). Тестування відбувалося за усіма видами діяльності: читання, аудіювання, усне мовлення, письмо. Крім цього, студенти складали іспит з використання мови.

«Уже третій рік поспіль наші студенти показують найкращі результати в Україні, що є надзвичайно приємним для викладачів факультету романо-германських мов. Дуже дякую своїм колегам, які починаючи з першого по четвертий рік навчання, щоденно формують в аудиторіях висококваліфікованих фахівців, які по закінченню навчання в НаУОА спроможні показати такі високі результати» – розповідає деканесса факультету романо-германських мов, кандидатка психологічних наук, доцентка Інна Ковальчук.

Привітати та нагородити подяками викладачів за вдалу та професійну підготовку студентів завітала керівниця Кембриджського авторизованого екзаменаційного центру «Cambridge Club» Надія Приступа. 

«Сьогодні особлива подія. Я в черговий раз привезла для Острозької академії сертифікат про успішність підготовчого центру факультету романо-германських мов з Кембриджських іспитів. Ми помітили, що студенти та викладачі вашого університету завжли працюють як одна команда: злагоджено та контсруктивно. Тому щороку вражені неперевершеними результатами ваших випускників. Бажаю для усього викладацького складу НаУОА терпіння у цій нелегкій роботі, подальших звершень та професійного натхнення», – зазначає Надія Приступа

Цьогоріч важливим етапом випробування на стійкість студентів та професіоналізм викладачів стали карантинні обмеження. У зв’язку з цим, упродовж тестування було організовано дотримання усіх санітарних норм задля безпеки та здоров’я студентів. Зокрема, за сприяння Кембриджського екзаменаційного центру учасників було забезпечено рукавичками, масками та антисептиками. 

«Ми дуже пишаємося, що попри санітарні обмеження, нашим студентам вдалося залишатися стресостійкими та здобути підтвердження високого рівня знань з іноземної мови. Наша співпраця з сертифікаційним екземенаційним центром Кембриджського університету є надзвичайно важливою. По закінченню тестування, студенти отримують Сертифікати Cambridge Assessment English, які визнаються та високо цінуються провідними роботодавцями усіх країнах світу. Щиро вітаю студентів та викладачів з високими показниками, які підтверджують провідну якість навчання в Острозькій академії», – прокоментувала старша викладачка кафедри англіської мови та літератури, керівниця підготовчого центру до здачі Кембріджських іспитів Наталія Ломінська


Університетська спільнота приєднується до вітань учасників тестування та викладачів кафедри англійської мови та літератури і бажає нових звершень!