Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Острозька академія – в десятці міжнародного рейтингу uniRank

19.03.2020

Національний університет «Острозька академія» посів десяту сходинку серед українських класичних університетів у міжнародному рейтингу uniRank.

Рейтингування проводилося з метою визначити найкращі університети України на основі об’єктивних та неупереджених даних за результатами незалежних ресурсів веб-розвідки, а не показників, які надаються університетами безпосередньо.

uniRank – провідний міжнародний рейтинг вищої освіти і пошукова система, що містить огляди та рейтинги понад 13 600 офіційно визнаних університетів і коледжів у 200 країнах. Цей рейтинг базується на алгоритмі, що включає п’ять об’єктивних та незалежних веб-метрик:

  1. Moz Domain Authority
  2. Alexa Global Rank
  3. SimilarWeb Global Rank
  4. Majestic Referring Domains
  5. Majestic Trust Flow