Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Нові горизонти співпраці Острозької академії та оперативного командування «Захід»

16.12.2020

Сьогодні ректор Національного університету «Острозька академія», професор Ігор Пасічник підписав додаткову угоду до Меморандуму про співпрацю з оперативним командуванням «Захід» з начальником відділення цивільно-військового співробітництва штабу управління оперативного командування «Захід» підполковником Андрієм Рисюком.

Відповідно до цієї угоди передбачено розвиток системи стратегічних комунікацій у сфері забезпечення національної безпеки та оборони шляхом спільної боротьби в інформаційному просторі; проведення занять, майстер-класів, тренінгів для особового офіцерського складу командування з дисциплін «Психологія», «Політологія» та «Міжнародне право» провідними викладачами університету.

Також проводитимуться заняття для здобувачів вищої освіти Острозької академії спеціальностей «Національна безпека (за окремими сферами забезпечення та видами діяльності)» та «Політологія» від вищого офіцерського складу командування щодо протидії негативному інформаційному впливу, підвищення грамотності у медіапросторі, особливостей територіальної оборони України, якісного військово-патріотичного виховання.

Диплом Острозької академії визнається закордоном, а якість вищої освіти дозволяє здобути ґрунтовні знання та навички для побудови успішної кар’єри за спеціальністю не лише в Україні, а й у інших країнах світу. Ми приділяємо багато уваги формуванню духовно-моральних цінностей та національно-патріотичному вихованню здобувачів освіти. Переконаний, що наша плідна співпраця сприятиме професійному та особистісному зростанню військового особового складу оперативного командування «Захід» та його поповнення найкращими випускниками академії задля національної безпеки нашої держави. – зауважив ректор Ігор Пасічник.

Крім цього, в межах угоди про співпрацю, передбачено організацію проходження практичних занять зі стрільби на Рівненському військовому полігоні та активна участь студентів університету спеціальності «Національна безпека (за окремими сферами забезпечення та видами діяльності)» в табірних зборах з можливістю подальшого проходження ними військової служби у військових частинах підпорядкованих оперативному командуванню «Захід».

Ми сьогодні розширюємо горизонти співпраці з сучасним вищим закладом якісної європейської освіти світового рівня. Це основний критерій, який вже має перевагу. Дякуємо за відношення до захисників України, за вплив на свідомість молоді! Будь-які змагання інших закладів вищої освіти з Острозькою академією, просто недоречні. Академія – це бренд на ринку освітніх послуг. – зауважив Андрій Рисюк.

Особливу увагу приділено можливості військовослужбовців, учасників бойових дій та їхніх дітей, здобувати якісну вищу освіту за престижними цивільними спеціальностями університету.

Ми підтримуємо військових та їхніх дітей у прагненні здобуття якісної освіти за програмами бакалаврського та магістерського рівня. Станом на сьогодні в університеті навчається 46 учасників бойових дій та 78 дітей учасників бойових дій. Лише шляхом ефективної взаємодії, прагнення вдосконалюватися та розвиватися разом можна досягнути бажаних цілей задля розвитку України. – підсумувала Юлія Харчук, помічник ректора з освітнього менеджменту, відповідальний секретар приймальної комісії НаУОА.

 

Консультація щодо вступу 

тел.: (096) 170 25 00 або julia.kharchuk@oa.edu.ua