Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студенти Острозької академії отримуватимуть іменні стипендії

09.10.2020

Цьогоріч студенти Національного університету «Острозька академія» отримуватимуть 4 іменні академічні стипендії Президента України, одну академічну стипендію імені М.С. Грушевського та одну іменну академічну стипендію Верховної Ради України.

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки № 1208 від 29.09.2020 року «Про призначення академічних стипендій Президента України студентам закладів вищої освіти на І семестр 2020/2021 навчального року» стипендіатами стали четверо студентів Національного університету «Острозька академія»: Юлія Ганець — студентка третього курсу спеціальності «Германські мови та література», Юлія Момотюк — студентка четвертого курсу спеціальності «Психологія», Ольга Німець — студентка четвертого курсу спеціальності «Культурологія» та Вікторія Фурман — студентка другого курсу (магістерського) рівня спеціальності «Міжнародні, суспільні комунікації та регіональні студії».

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки №1229 від 06.10.2020 року «Про призначення академічної стипендії імені М.С. Грушевського на І семестр 2020/2021 навчального року» стипендію призначено студентці третього курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Ользі Карпук Національного університету «Острозька академія».

Також наказом Міністерства освіти і науки №1231 від 06.10.2020 року «Про призначення іменних стипендій Верховної Ради України студентам закладів вищої освіти на І семестр 2020/2021 навчального року» стипендію призначено студентці четвертого курсу спеціальності «Право» Національного університету «Острозька академія» Христині Пістун.

«Коли мені повідомили про стипендію, це було 100% несподіванкою. Адже я ніколи навіть не задумувалася про можливість її отримати. Саме тому, напевно, було надзвичайно приємно, що мою громадську та навчальну діяльність оцінили так високо» — поділилася враженнями стипендіатка Христина Пістун.

Щиро вітаємо стипендіатів та бажаємо щоб ваші наукові здобутки та громадські активності і надалі отримувати гідну винагороду!