Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Початок навчального року для першокурсників

09.09.2020

14 вересня 2020 р. церемонія «Інавгурація-2020».

Відповідно до умов організації освітнього процесу на період карантину та алгоритму дій в помаранчевій зоні, церемонія посвяти в першокурсники буде організована згідно з графіком для окремих факультетів з метою дотримання вимоги про проведення масового заходу з кількістю учасників до 100 осіб. 
Місце проведення: університетський парк (за сприятливих погодних умов). У випадку дощу церемонія транслюватиметься згідно з графіком у визначених аудиторіях.

Увага! Відповідно до протиепідемічних вимог церемонія інавгурації здійснюється без допуску батьків або супроводжуючих осіб, за виключенням батьків чи осіб, що супроводжують осіб з інвалідністю.

15 вересня 2020 року – початок навчання для першокурсників

  • 1 заняття 9.00 - 10.20. Інавгураційна лекція з використанням технологій онлайн-навчання «Острозька академія – традиція, що творить майбутнє» (аудиторії відповідно до розкладу)
  • 2 заняття 10.40 – 12.00.  Представлення ректорату та структурних підрозділів НаУОА (аудиторії відповідно до розкладу)
  • 3 заняття 12.30 – 13.50 Ознайомлення першокурсників з інфраструктурою університету (супровід тьюторів).