Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Науковиця Острозької академії Оксана Пухонська - лауреатка премії РОДА

07.05.2020

Докторка філологічних наук, доцентка кафедри української мови і літератури Національного університету «Острозька академія» Оксана Пухонська отримала премію голови Рівненської облдержадміністрації за заслуги та досягнення в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок.  

Згідно з розпорядження Віталія Коваля, пані Оксана опинилася в списку п’яти лауреатів з Рівненщини, яким перерахують премії у сумі 10 тисяч гривень. Це також науковці з Національного університету водного господарства та природокористування, Міжнародного економіко-гуманітарого університету імені академіка С.Дем’янчука» та Технічного коледжу НУВГП. Молоді вчені подали конкурсні роботи на теми: філології, педагогіки, прикладної математики, екології, математичного моделювання та теоретичних основ будівництва.

Щиро вітаємо Оксану Пухонську з достойною перемогою та бажаємо подальших творчих злетів!