Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студент Острозької академії – переможець ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

02.06.2020

Завершився Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей за спеціалізацією «Економічна аналітика та статистика» у 2019/2020 навчальному році. На базі економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка упродовж 17.02-17.03.2020 року відбувся перший етап ІІ туру.

Участь у конкурсі взяли 23 заклади вищої освіти. На конкурсі представили 38 наукових робіт. 

За результатами оцінювання, студента Національного університету «Острозька академія» 4 курсу економічного факультету спеціальності «Економічна кібернетика» Юрія Шмигельського нагородили дипломом ІІ ступеня. Його наукова робота на тему «Моделювання прибутковості підприємства» (на прикладі підприємств галузі сільського господарства) отримала високі бали та схвальні відгуки. 

За грунтовну підготовку до участі в конкурсі Юрій висловлює подяку науковій керівниці, докторці економічних наук, професорці Марині Аверкиній та усьому викладацькому колективу економічного факультету.

«Це була планова робота з наукової практики, до якої потрібно було багато готуватися, постійно щось читати, шукати, аналізувати. Я належу до тієї частини студентів, які не надто люблять писати щось наукове. Але коли починаєш вникати у суть речей, стає дуже цікаво. Взагалі я людина, яка все любить робити на свій лад, а наукова робота вимагає виконання певних стандартів, тому дуже дякую моїй науковій керівниці Аверкиній Марині Федорівні, що допомагала впродовж усього процесу підготовки. Без її підтримки не було б такого приємного результату», - поділився враженнями Юрій.

Щиро вітаємо Юрія Шмигельського та його наукову керівницю Марину Аверкіну з успішною участю в конкурсі. Зичимо вам творчих злетів та подальших успіхів у науково-дослідницькій роботі!