Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студент факультету міжнародних відносин став переможцем у Всеукраїнській олімпіаді з англійської мови

26.05.2019

Студент факультету міжнародних відносин Олег Бойко посів третє місце у Всеукраїнській олімпіаді з англійської мови для студентів закладів вищої освіти, де англійська не є спеціальністю, що відбувалась 15-16 травня цього року в Національному університеті «Львівська політехніка». В обох турах олімпіади він показав високий рівень знань.  

Олег різнобічно розвинена людина, з широким колом інтересів. У відповідь на питання про головні зацікавлення він відповів: «В контексті своєї професійної та наукової практики цікавлюся безліччю тем та предметів. Серед найновіших інтересів ‒ антропологія та урбаністика. Окрім того, не можу не відзначити власну зацікавленість у політичному аспекті проблеми Косова, становлення зовнішньої політики Японії, культурної дипломатії. Багато часу приділяю подорожам та вивченню мистецтва в його різноманітних проявах ‒ від кінематографу та театру до літератури та живопису».

Вітаємо переможця, а також його наставника при підготовці до олімпіади ‒ кандидата філологічних наук, доцента кафедри міжнародних відносин Ірину Миколаївну Тимейчук і бажаємо їм подальших успіхів у навчанні та роботі!