Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбулася міжнародна науково-практична конференція

25.10.2019

25 жовтня 2019 року в НаУОА відбулась VІ Міжнародна науково-практична онлайн-конференція «Фінансова система країни: тенденції та перспективи розвитку». На конференції було представлено 38 вищих навчальних закладів з України та зарубіжжя та заявлено 171 учасник.

Під час онлайн зв’язку науковці з різних університетів мали можливість поділитися своїми науковими дослідженнями у різних сферах фінансової системи. Зокрема, професор Павел Джєканьський (Університет Яна Кохановського в Кельце, Польща) презентував сучасні підходи до застосування синтетичних вимірювань для оцінки рівня розвитку та фінансового стану комун у воєводствах Польщі, професор Світлана Онишко (Університет державної фіскальної служби, Україна) представила інноваційну парадигму як основу і ресурс забезпечення нової якості фінансово-кредитних відносин в Україні, професор Олена Кузьмак (Луцький національний технічний університет) підняла питання про проблеми та перспективи розвитку комплексного страхування банківських ризиків в Україні, доцент Ольга Дем’янчук (Національний університет «Острозька академія») запропонувала власне бачення щодо напрямів удосконалення управління фінансовим потенціалом адміністративно-територіальних одиниць у процесі реалізації децентралізації регіонального розвитку.

Представлені результати досліджень викликали неабиякий інтерес учасників конференції, які активно приймали участь у обговоренні важливих питань розвитку сфер фінансової системи України, Польщі, Республіки Білорусь та ін. країн.