Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії презентували студентську фотовиставку

23.05.2019

У Національному університеті “Острозька академія” 23 травня відкрилася фотовиставка, яку підготували першокурсники кафедри журналістики у рамках модульної роботи з навчальної дисципліни “Фотожурналістика”. Студентські роботи виконані у стилях репортажу і художньої фотографії. Керівник проекту – фотограф і викладач кафедри журналістики НаУОА Олександр Харват.

“Це був абсолютно новий досвід для мене і моїх одногрупників. Ми багато практикувалися, обговорювали та порівнювали роботи, радились із Олександром Миколайовичем та один із одним. Те, що можна побачити на виставці – це квінтесенція нашої праці. Там кожна робота має свій месидж.” – розповідає студентка Тетяна Шокур.

Авторів найкращих робіт нагородили на відкритті. Усі охочі можуть відвідати виставку до 16 червня.