Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Зустріч із Partner y AVER LEX, СЕО Юлією Патій

21.11.2019

У Національному університеті «Острозька академія» 21 листопада відбулася зустріч з партнер AVER LEX, CEO Юлією Патій. Вона займається питаннями стратегічного планування та просування компанії, професійного та особистісного розвитку команди, здійснює функціональне управління адміністративними напрямами. Названа «Кращим спеціалістом із стратегічного розвитку» за результатами рейтингу «PLS TOP Teams Awards». Була нагороджена спеціальною нагородою «Кращий спеціаліст із просування нішевої юридичної фірми», та  спеціальною нагородою в номінації «Прорив року». 

Юлія Патій зустрілася зі студентами Навчально-наукового інституту права ім. І. Малиновського, які мали можливість поставити питання та отримати корисні поради для особистісного розвитку. Гостя поділилася власним досвідом зі студентами.

«Загальне правило у будь-якій професії − це слідувати своїй душі. Я в це надзвичайно вірю. Найбільша проблема в тому, що ми не відчуваємо те, що носимо в собі. Це велика праця, завдяки якій можна з’єднатися з тим, що у вас є. Коли душа поєднується з цим земним шляхом, тоді відбуваються неймовірні чудеса, відкриваються будь-які двері. Справжнє призначення проходить через серце і усвідомлення того, що це має сенс. Бути в цьому і пізнавати себе» − розповіла Юлія Патій. 

«AVER LEX» – провідне вузькоспеціалізоване адвокатське об’єднання, відоме своїми лідерськими позиціями в сфері захисту в особливо складних кримінальних справах та корпоративної безпеки бізнесу. АО «AVER LEX» двічі підряд перемагало в номінації «Найбільш PR-активна юридична фірма». А команда департаменту із розвитку АО «AVER LEX» другий рік підряд увійшла в найвищу Платинову лігу.

Основна ціль компанії – свобода клієнтів:

«Потрібно завжди ставити собі цілі, які мають збігатися з бажаннями. Тоді ви будете задоволені.  Персональний бренд показує, чим людина цікавиться. Але для мене це не те, що ти робиш навмисно, а те, яким ти є. Важливо формулювати себе як особистість, яка багатогранна, ставить багато питань, міркує, поважає думку інших» – зауважила пані Юлія.

Юлія Патій має понад 8-літній досвід у сфері управління, розвитку та втілення проектів, організацій, компаній. 

«Для мене юрист − це професія, через яку я можу реалізовувати свої потреби. У студентському житті є можливість випробовувати себе та навчатися. Якщо це твоє − то можливо все. Потрібно шукати себе і не зупинятися лише на одному шляху, адже їх багато і у вас є можливість обирати» − підсумувала Юлія Патій.