Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Конкурс «Мої знання сьогодні — мій капітал завтра!» в Острозькій академії

21.03.2019

На базі Національного університету «Острозька академія» 21 березня відбувся ІІ етап XI Відкритого регіонального фестивалю-конкурсу з економіки та підприємництва «Мої знання сьогодні — мій капітал завтра!».

Особливістю цьогорічного конкурсу було те, що він проводився у рамках святкування 25-річчя профільної Школи бізнесу Рівненського міського Палацу дітей та молоді та 25-річчя відродження Національного університету «Острозька академія».

Участь у конкурсі взяли 10 команд. Захід проводився серед учнів закладів загальної середньої освіти, закладів позашкільної освіти та студентів коледжів міста Рівного та міста Славути, з метою надання учасникам можливості висловити власне бачення соціально-економічних процесів та явищ, продемонструвати набуті знання, сформовані профільні компетенції.

Із вітальним словом до учасників, організаторів та журі конкурсу звернулися завідувачка відділом «Профільна школа бізнесу» Рівненського міського Палацу дітей та молоді Людмила Любчик та помічник ректора Національного університету «Острозька академія» з освітнього менеджменту, кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів, обліку і аудиту Юлія Харчук.

Інтелектуальні змагання розпочалися з рольової гри: «Україна, економіка і ми!». Після неї було проведено конкурс «Реклама». Кожній команді необхідно було створити рекламу для обраного наосліп продукту. Упродовж гри кожна команда продемонструвала свої вміння щодо рекламування власного бізнесу з метою швидкого отримання прибутку. Склад журі визначав функціональність використання запропонованого товару та креативність створення рекламного продукту, слогану та логотипу.

Членом журі від Національного університету «Острозька академія» була декан економічного факультету, доктор економічних наук, доцент Людмила Козак. Співорганізатором виступила заступник декана економічного факультету з профорієнтаційної роботи, викладач кафедри економіко-математичного моделювання та інформаційних технологій Ольга Недзведовська.

Наступний етап конкурсу відбувся 22 березня на базі Національного Університету водного господарства та природокористування міста Рівного.

Всі команди було відзначено дипломами за перемогу у 10 різних номінаціях, нагороджено цінними подарунками та сертифікатами.