Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Тренінг із забезпечення якості вищої освіти в Острозькій академії

21.02.2019

Братство спудеїв Острозької академії 23-24 лютого організувало перший тренінг із серії регіональних тренінгів-навчання для студентських експертів з якості вищої освіти ЗВО України. У заході візьмуть участь студенти Рівненських навчальних закладів, зокрема Острозької академії, представники Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти і члени Української асоціації студентів.

Програма тренінгу передбачає дводенне навчання учасників, складання тренінгових сесій, підсумкового тесту та виконання письмових робіт. Успішне проходження навчання засвідчиться відповідним сертифікатом, який стане підставою для визнання отриманих результатів навчання у системі формальної освіти на підставі частини п’ятої статті 8 Закону України «Про освіту».

«Тренінгова програма для студентських експертів з якості вищої освіти призначена для здобувачів вищої освіти, які бажають отримати компетентності, необхідні для ефективної та конструктивної участі у процесах забезпечення внутрішнього та зовнішнього забезпечення якості вищої освіти. Проходження навчання включає в себе участь у дводенному тренінгу, проходження підсумкового тесту та виконання письмової роботи. Проходження навчання є передумовою для набуття членства у Національному об’єднанні студентських експертів з питань якості вищої освіти Української асоціації студентів (UAS QA Pool)», – йдеться у програмі.