Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Національний університет “Острозька академія” — у п'ятірці найкращих правничих шкіл України

19.06.2019

Топ-20 найкращих правничих шкіл України запропонували у Міністерстві юстиції України.

Як зазначив Генеральний директор Директорату з прав людини, доступу до правосуддя та правової обізнаності Владислав Власюк, сьогодні пропонується три рейтинги правничих шкіл за різними критеріями: комплексний, за відсотком тих бакалаврів, хто не склав блок «Право» єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) та за середньою оцінкою з блоку «Право».

Перші позиції рейтингів посідають, зокрема, Національний університет «Києво-Могилянська академія», Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Львівський національний університет імені Івана Франка, Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, Київський національний лінгвістичний університет, Національний університет «Острозька академія».

«Рекомендуємо абітурієнтам обирати ті правничі школи, які знаходяться у цих трьох рейтингах», – зазначив Владислав Власюк

Рейтинги сформовані на основі аналітичного дослідження «Стандартизовані освітні вимірювання 2018 року у вищій юридичній освіті. Єдине фахове вступне випробування та Єдиний вступний іспит. Аналітичне дослідження», проведеним в рамках проекту «Удосконалення юридичної освіти та освіти з прав людини» Координатора проектів ОБСЄ в Україні у співпраці з Міністерством освіти і науки України та МГО «Універсальна екзаменаційна мережа».

Їх можна переглянути за цим посиланням