Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Брейн-ринг в Острозькій академії

18.12.2019

До Національного університету «Острозька академія» 18 грудня завітали студенти «Рівненського коледжу економіки та бізнесу». Студенти поспілкувалися з деканом економічного факультету Людмилою Козак щодо вступу на бакалаврат, а також магістратуру та взяли участь в грі брейн-ринг.

Брейн-ринг − інтелектуальна гра, мета якої правильно відповісти на питання. Команди одночасно відповідають на одне і теж питання, команда, що першою відповіла нараховує собі бали та позбавляє іншу команду можливості відповісти на це ж питання. У грі взяли участь студенти спеціальностей «Банківська справа та страхування» та «Підприємництво та біржова діяльність». 

«Ми багато років співпрацюємо з Острозькою академією, тому приємно приїхати знову сюди. Для студентів брейн-ринг − це можливість показати свою кмітливість, швидкість думки, логічність та змога оцінити себе, щоб краще зрозуміти свої плюси та недоліки. Наші студенти уже навчалися і сподіваємося в майбутньому теж будуть навчатися в Острозькій академії», − розповіла голова циклової комісії фінансово кредитних дисциплін Людмила Самсон.

Організатори – доцент, кандидат економічних наук Юлія Харчук та модератор, заступник декана з профорієнтаційної роботи Ольга Недзведовська.

Участь у брейн-рингу взяло три збірні команди із 6-7 людей. Студентам потрібно було правильно та швидко відповісти на 40 запитань економічної спрямованості. За результатами гри – кожна команда отримала сертифікат. 

Під час зустрічі, для студентів першого курсу Ольга Недзведовська провела майстер-клас з підприємництва. Під час якого розглянули загальні засади підприємницької діяльності та особливості написання бізнес-планів. 

«На мою думку, такі зустрічі і брейн-ринги об’єднують студентів коледжів та університетів, вони демонструють, що освіта в Україні ступенева. Знання, які студенти отримають в коледжі – згодом знадобляться їм в університеті. Тому це хороший спосіб знайти нових друзів, побачити особливості навчання у закладі вищої освіти», − розповіла Ольга Недзведовська.