Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Майстер-клас «Успішний Абітурієнт» в Острозькій академії

17.05.2019

У Національному університеті «Острозька академія» 17 травня відбувся одноденний майстер-клас «Успішний Абітурієнт» який відвідали абітурієнти зі всієї України.  

У рамках заходу учасники пройшли тест «Профорієнтатор», який допоміг дізнатися більше про свої вміння, визначитись із напрямком професійної реалізації та звернути більше уваги на те, що потрібно у собі вдосконалити.  

Також майбутні студенти навчалися правильно розставляти пріоритети, як в житті так і при вступі, дізналися нюанси та нововведення вступної кампанії 2019 року, поспілкувавшись із відповідальним секретарем приймальної комісії Національного університету «Острозька академія» Харчук Юлією.

Окрім  того, абітурієнти мали можливість поспілкуватись із представниками студентства за філіжанкою кави, поділитися переживаннями та думками у неформальній атмосфері.  

Учасники заходу зауважили, що цей захід – це чудова можливість відпочити від підготовки до ЗНО та дізнатися більше про місце, де так мрієш навчатися.

Кожен із учасників за давнім студентським звичаєм посидів біля пам’ятника першому спудею Східної Європи  та загадав найзаповітніше бажання – навчатися в омріяному виші.

Після урочистостей учасники заходу відвідали екскурсію музейним комплексом Національного університету «Острозька академія» та ознайомилися з історією першого вишу Східної Європи та одного із найпрестижніших українських університетів сьогодення.

Згодом  відбулося вручення сертифікатів для слухачів курсів підготовки до ЗНО. Ввечері усі учасники мали змогу відвідати щорічний захід «Ніч у музеї».

Організатори висловлюють щиру подяку всім, хто долучився до проведеного заходу та плекають надію на подальшу плідну співпрацю!