Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Майстер-клас від компанії «Soufflet Agro Ukrainе»

16.04.2019

У Національному університеті «Острозька академія» 16 квітня для студентів провели майстер-клас представники компанії «Soufflet Agro Ukrainе». На зустрічі обговорювали, як написати якісне резюме та успішно пройти співбесіду. Спікерами були Даніїл Пулькін – фахівець із підбору персоналу компанії «Soufflet Agro Ukrainе» та менеджер роботи із персоналом Марина Попова.

«Такі зустрічі є корисними для студентів, адже їм потрібно ще під час навчання визначитися із майбутньою роботою. Важливим під час працевлаштування є подача себе через резюме та співбесіду. Важливу роль відіграє резюме, на сьогодні є актуальним відеорезюме. Успішне проходження співбесід полягає в багатьох тонкощах, розпочинаючи від міміки та жестів і завершуючи стилем одягу. Усі тонкощі подачі себе та працевлаштування дуже корисно студентам дізнаватися ще за період навчання для того, щоб практикувати вже зараз», – поділилася Людмила Вус-Столярчук начальник відділу активної підтримки безробітних.

Студенти ознайомилися з основними критеріями, на які варто звертати увагу під час працевлаштування. Також розглянули аспекти підготовки до співбесіди та пункти, за якими варто обирати майбутнє місце роботи.

«Для студентів важливо дізнатися нюанси, з якими доведеться зіткнутися під час працевлаштування. Важливо дати розуміння студентам, як себе поводити під час співбесід та, як зарекомендувати себе перед імовірним роботодавцем. Оскільки я сам випускник Острозької академії, мені було приємно сюди повернутися та поділитися вже власним досвідом зі студентами», – розповів фахівець із підбору персоналу компінії «Soufflet Agro Ukrainе» Даниїл Пулькін.