Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студентка економічного факультету – переможниця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування»

15.05.2019

Студентка четвертого курсу економічного факультету Національного університету «Острозька академія» Анастасія Хазанюк стала переможницею Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування», що відбувався на базі Національної академії статистики, обліку і аудиту в місті Києві.

На конкурс було подано 132 студентські наукові роботи (149 авторів), що надійшли з 63 закладів вищої освіти України.

За перемогу в підсумковій науково-практичній конференції змагалися 33 наукові роботи студентів із 28 закладів вищої освіти з різних куточків нашої країни: Вінниці, Житомира, Донецька, Дніпра, Запоріжжя, Івано-Франківська, Києва, Луцька, Львова, Миколаєва, Острога, Одеси, Полтави, Рівного, Тернополя, Харкова, Херсона, Ужгорода, Чернівців.

Анастасія ввійшла до складу переможців та нагороджена дипломом третього ступеня за наукове дослідження на тему «Вдосконалення обліку розрахунків з постачальниками і підрядниками та його вплив на фінансовий стан підприємства».

Це був колосальний досвід та приємні враження. Найбільшу вдячність студентка висловлює своєму науковому керівнику кандидату економічних наук, доценту кафедри фінансів, обліку і аудиту, помічнику ректора Національного університету «Острозька академія» з освітнього менеджменту Юлії Харчук.

Результат переможниці – це  свідчення того, що  наполеглива праця є запорукою успіху. Щиро вітаємо нашу студентку із чудовими результатами і бажаємо їй подальших досягнень, звершень та успіхів!