Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Випускник НаУОА увійшов до складу Громадської ради доброчесності

15.01.2019

Випускник факультету політико-інформаційного менеджменту 2014 року Юрій Микитюк став новим менеджером адвокації РПР за результатами відкритого конкурсу. Про це повідомляє сайт Реанімаційного пакету реформ (РПР).

РПР – це координаційний центр для 83 неурядових організацій та 22 експертних груп, які розробляють, просувають і контролюють реалізацію реформ в Україні.

«Для мене РПР – це, насамперед, приклад того, що довіра, співпраця та відданість своїй справі – формула перемоги. В Україні достатня кількість успішних людей, проектів, проте не так багато історій про об’єднання. Країна досі живе у парадигмі «win-lose». На мою думку, такі проекти як РПР доводять, що перемог вистачить на всіх – варто лише перейти від побудови стін до наведення мостів між тими, хто мріє про сильну, успішну Україну», - коментує випускник.

У сферу обов’язків входить сприяння громадським організаціям-учасницям РПР в адвокації реформ та формування адвокаційних планів реформ, комунікація з представниками законодавчої та виконавчої влади, міжнародними організаціями та моніторинг політичного порядку денного.

Раніше Юрій працював помічником-консультантом народного депутата. Був радником голови Львівської ОДА, пізніше – фахівцем з комунікацій та аналітиком у ВГО «Центр підтримки громадських ініціатив». Згодом Юрій став менеджером з комунікацій та адвокації в Асоціації міст України, а вже з 2017 року був керівником комунікаційного відділу політичної партії ДемАльянс.

«У 2014 році разом із своїми друзями-одногрупникам я стояв на подвір’ї академії, слухав вітальні слова ректора і розглядав свій диплом. Так починалось інше життя – життя поза стінами Острозької академії. Я вдячний «Острозькій академії», людям в яких і з якими навчався, за багато речей, але найголовніше: академія не дала мені набір готових відповідей, проте навчила ставити правильні і чесні запитання: собі і світу. Це велика цінність», - розповідає Юрій Микитюк.

Вітаємо Юрія із новою сторінкою у кар’єрному житті, зичимо наснаги та міцності у реалізованих планах та пишаємося своїм випускником!