Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студенти дискутували із американським волонтером Джеффрі Гленном

14.04.2019

У Національному університеті «Острозька академія» 13-14 квітня в рамках Buzz Session відбулася зустріч із бакалавром в галузі соціології та кримінального правосуддя, магістром державного управління Джеффрі Гленном. Це – американський волонтер, який проводить безліч різних тренінгів та семінарів, ділиться своїм досвідом, підтримує та реалізовує програми державного туристичного агентства, навчальних закладів та органів місцевої влади, впроваджує цікаві проекти, спрямовані насамперед на залучення молоді до активного громадського життя та допомоги у вивченні англійської мови.

Джеффрі Гленн дискутував зі студентами Навчально-наукового інституту права ім. І. Малиновського, факультету міжнародних відносин та романо-германських мов на теми гідності, рівності,  справедливості, насилля тощо.

«Я вважаю, що захід є корисним для наших студентів, оскільки вони мають змогу спілкуватися із  носієм мови, це чудова можливість попрактикуватись в англійській. Джеффрі надзвичайна людина, в своєму житті я ще таких не зустрічала, адже він абсолютно відкритий, чесний і на 100% позитивний. Спілкування з ним завжди приносить лише задоволення і змушує задумуватися про речі, які ми часто не помічаємо, але які безперечно варті нашої уваги»,  – стверджує студентка Навчально-наукового інституту права ім. І. Малиновського, голова Острозького осередку Ліги Студентів Асоціації правників України Христина Пістун.