Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Представники НаУОА взяли участь у першому засіданні представників університетів-учасників консорціуму

12.12.2019

Представники НаУОА Едуард Балашов та Катерина Матласевич взяли участь у першому засіданні представників університетів-учасників консорціуму, який нещодавно став переможцем конкурсу проєктів Еразмус+ «Розвиток потенціалу вищої освіти – Capacity Building in Higher Education». Це засідання відбулося 4-7 грудня 2019 року на базі Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв та Міністерства освіти і науки України і стало офіційним початком виконання проєкту, який буде реалізовуватися в Україні, Фінляндії, Португалії, Франції та Естонії.

Консорціум отримає міжнародну технічну допомогу у вигляді гранту від програми ЄС Еразмус+ на виконання проекту "WARN - Академічна протидія гібридним загрозам" (610133-EPP-1-2019-1-FI-EPPKA2-CBHE-JP), термін дії 15.11.2019 р. – 14.11.2022 р., про що 26.11.2019 р. було укладено грантову угоду №2019 – 2013/001-001 між Агентством - грантонадавачем ЕАСЕА і грантхолдером проекту університетом Ювяскюля, Фінляндія. Ця грантова заявка була визнана грантодавцем однією із найбільш актуальних і отримала найвищу оцінку.

Нагадуємо, що основними завданнями НУОА у проєкті є створення нових і оновлення існуючих освітніх програм з політології та національної безпеки, розробка нових курсів із тематики проєкту та впровадження їх у навчальний процес, підвищення кваліфікації викладачів, створення новітньої навчальної лабораторії та центру передового досвіду вивчення і протидії гібридним загрозам, розробка і впровадження нових методик досліджень проблемних питань, пов’язаних з тематикою проєкту.