Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Спортивна руханка в Острозькій академії

12.09.2019

До Дня фізичної культури та спорту в Національному університеті «Острозька академія» вже удесяте відбулася загальноуніверситетська акція популяризації здорового способу життя. Сьогодні ранок у студентів розпочався зі спортивної зарядки на університетському стадіоні о 7.30.

«Вітаю, любі мої спудеї! Рух — це життя. Ми рухаємося вперед. Острозька академія йде тільки вперед. Бажаю вам, щоб кожного ранку ви робили руханку, і були завжди здорові», — зазначив ректор Острозької академії Ігор Пасічник.

На стадіоні зібралось близько трьох сотень студентів та викладачів академії. Вони виконували руханку з технічними елементами йоги, степ-аеробіки, аеро-міксу, футболу, баскетболу, бадмінтону, розминку фітнес-шейпінгу, силові вправи на брусах та перекладинах.

Серед усіх студентів найбільше було першокурсників, бо для них така зарядка є новинкою.

«Мені дуже сподобалася руханка. Адже коли ти зранку встаєш і робиш певні фізичні вправи, то це допомагає розбудити власний організм. Я відчуваю приплив енергії та сил. Це сприяє в подальшому продуктивній праці на заняттях», — ділиться враженнями студентка першого курсу Ярослава Нікітюк.