Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбулася зустріч з патрульними Рівного

10.12.2019

В Національному університеті «Острозька академія» відбулася зустріч студентів з патрульною поліцією Рівного. Інспектор зв’язків із громадськістю, старший лейтенант Іванна Бояківська та начальник відділу патрульної поліції Рівного Сергій Мерчук поділилися власним досвідом роботи в правоохоронних органах, специфікою та перевагами. 

Захід був спрямований на підвищення рівня особистої безпеки студентів, а також формування у знань і навичок, які сприятимуть безпечній поведінці. Також Патрульні розповіли про те, як виглядає звичайний робочий день охоронців порядку та про нетипові випадки запобігання злочинності. 

«Найголовніше розуміти те, що кожен студент, громадянин України, має піклуватися про спільний порядок в країні. Своїм прикладом біографії я хочу донести важливість особистого, професійного розвитку. Для цього потрібно рухатися вперед, подалі із зони комфорту. Я приїхав у Рівне і мені довелося формувати поліцію з нуля. І зараз Батальйон Управління Патрульної поліції у місті Рівному налічує майже 500 працівників», - додав начальник патрульної поліції Рівного Сергій Мерчук.