Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії провели майстер-клас від компанії «Soufflet Agro Ukrainе»

10.12.2019

В Національному університеті «Острозька академія» 10 грудня відбулася зустріч з представником агрокомпанії «Soufflet Agro Ukraine» Даниїлом Пулькіним. Спікер провів майстер-клас та тему: «Як написати якісне резюме та успішно пройти співбесіду». Також Даниїл поділився власним досвідом та дав цінні поради студентам щодо їх майбутнього працевлаштування.

«Компанія «Soufflet Agro Ukraine» вже не перший рік співпрацює з Острозькою академією. Ми вирішили надавати вакантні місця студентам, безпосередньо навчаючи їх. Як показує вже практика 46% працівників компанії складають студенти ОА. І ми раді такій статистиці», - зазначив фахівець підбору персоналу агрокомпанії «Soufflet Agro Ukraine» Даниїл Пулькін. 

Під час зустрічі студенти детальніше познайомилися з діяльністю агрокомпанії та її відкритими вакансіями. Також отримали інформацію щодо того, як правильно шукати роботу та готуватись до співбесіди. 

 «Зустрічі з роботодавцями є дуже корисними для студентів. Чудово що під час таких заходів ми можемо просто та легко навчитися не тільки формувати писати резюме, але й правильно підготуватися до зустрічі з майбутніми керівниками. Гадаю, це дасть нам більшої впевненості та кращого розуміння системи працевлаштування», - розповіла студентка економічного факультету Крістіна Лоско.