Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Назар Хасан в Острозькій академії

09.04.2019

У Національному університеті «Острозька академія» 9 квітня відбулася зустріч із солістом і співзасновником гурту «Rizups», фіналістом шоу «Х-фактор» та «Україна має талант», українським співаком Назаром Хасаном.

Назар Хасан  не тільки талановитий співак, а й практикуючий психолог. Гість розповів студентам історію свого успіху, ділився досвідом, наводив приклади з власного життя. Провідною темою зустрічі була «Історія успіху». Упродовж бесіди Назар Хасан розмірковував зі студентами над питаннями: «Що таке мрія?», «Як зрозуміти, що це ваша мрія?», «Що таке правильне оточення?».

За словами пана Назара, кожна людина недооцінює можливості власного мозку,  кожен із нас є унікальним, і за бажанням можна досягнути успіху у будь-якій справі.

«Часто інстинкт самозбереження може завадити здійсненню нашої мрії. А ще однією перешкодою на шляху до успіху є лінь, яка  часто заважає зробити правильний вибір. Потрібно також виходити із зони комфорту, тому що це – найгірше. І найголовніше: крутість – це коли бачу ціль і не бачу перешкод», – додав співак.

Наприкінці зустрічі Назар Хасан розповів студентам, що любить читати книжки і порадив три книги для прочитання: «Алхімік» Паула Коельйо, «Крутість тобі личить» Джена Сінсеро і «Думай і багатій» Наполеона Гілла.

Згодом у культурно-мистецькому центрі Національного університету «Острозька академія» відбувся концерт Назара Хасана. Український співак виконував композиції у стилі хіп-хопу та реп-року.