Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Конвокація магістрів заочної форми навчання

06.07.2019

У Національному університеті «Острозька академія» п'ятого липня відбулася урочиста церемонія вручення дипломів магістра заочної форми навчання «Конвокація-2019». На дійстві були присутні представники професорсько-викладацького складу та гості.

«Сподіваюся, що у серці кожного випускника залишаться наші викладачі та наша альма-матер. Високі знання і досвід, які випускники отримали в Острозькій академії, стануть у пригоді на кожному кроці життєвої дороги. Варто пам’ятати, що тепер у вас є три матері: та, яка вас народила, ваша Батьківщина та альма-матер, яка вам дала знання», – звернувся до випускників ректор Ігор Пасічник.

До вітань приєдналися проректор з навчально-виховної роботи, доктор психологічних наук, професор Руслана Каламаж, керівник навчально-наукового центру заочно-дистанційного навчання Галина Пастушок та заступник голови Рівненської облдержадміністрації Олександр Корнійчук.

«На заочну форму навчання вступають в основному з двох причин. Перша – це отримання другого диплому, адже в Острозькій академії можна здобувати дві освіти одночасно. Друга причина – це тоді, коли вже є місце роботи й навчання на заочній формі – необхідність. Приємно усвідомлювати, що часто наші випускники через декілька років повертаються до Острозької академії для здобуття додаткової освіти», – зауважила Галина Пастушок.

Ґрадуанти урочисто виголосили обіцянку випускника Національного університету «Острозька академія» та висловили вдячність.

«Щиро дякую за Ваші креативні ідеї та чудовий підхід у навчанні. Дякую за Ваш час та зусилля! Дякую, що завжди йшли нам назустріч щодо нашого особистого саморозвитку та професійного зростання. Із радістю, захопленням та наснагою навчалася в академії! При нагоді вже осмілююся її називати "Our Academy", популяризуючи її не лише в Україні, а й за кордоном. Зобов'язуюся з честю та сумлінністю берегти усі культурні й етичні норми, навички критичного мислення і демократичні принципи, які були сформовані в Острозькій академії. Зичу Вам особисто, Ігоре Демидовичу, і всьому колективу, здоров'я, благополуччя, наснаги та успіхів у Вашій нелегкій, але важливій і перспективній справі», – зазначила магістр міжнародних відносин Катерина Карбан.

«Сьогодні я стала магістром психології. Пам'ятаю свою інагурацію у 2013 році, слова ректора. Тоді магістратура здавалася такою далекою. Пройшло шість років й тепер я розумію наскільки швидко плине час. Для мене дуже важливо було навчатися саме в Острозькій академії, де в нас трепетно вкладали найкраще. За період навчання я зустріла багато мудрих і добрих людей, які змінили моє життя і за це я надзвичайно вдячна», – поділилася враженнями ґрадуантка Ліза Тимощук.