Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Викладач Острозької академії видав безкоштовну електрону книгу для майбутніх журналістів

06.06.2019

“Журхак: 77 порад для успішного старту в журналістиці” - книгу під такою назвою презентував напередодні Дня журналіста викладач кафедри журналістики НаУ “Острозька академія”, секретар Національної спілки журналістів України Віталій Голубєв.

Це мій подарунок усім, хто робить перші кроки в журналістиці, - пояснює автор. - Ділюсь практичним досвідом, порадами, які допоможуть успішно стартувати в омріяній професії. Цільова аудиторія книги — старшокласники, які цікавляться журналістикою, і студенти-журналісти та інша молодь, яка бачить своє майбутнє в журналістиці. Корисною буде книга й для педагогів, які працюють із майбутніми журналістами.

За словами Віталія Голубєва, до книги обсягом 92 сторінки увійшли 77 практичних порад-”лайфхаків” з організації журналістської праці. Це і збір інформації, і написання статей, і техніка інтерв'ю. А назва є поєднанням слів “журфак” і “лайфхак”.

Журфак, тобто факультет журналістики, - це місце, де здобуває освіту значна частина молоді, яка цікавиться журналістикою, - пояснює автор книги. - А лайфхак — коротка порада, що покликана допомогти ефективніше вирішити те чи інше завдання. Саме в такому практичному, прикладному форматі, за принципом “бери і роби” написана вся книга.

Книга Віталія Голубєва “Журхак: 77 порад для успішного старту в журналістиці” поширюватиметься лише в електронному форматі й лише безкоштовно. Щоб отримати свій примірник “Журхака”, ви можете написати автору на електронну адресу vg2001@ukr.net або на сторінку у Facebook чи в Instagram