Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

«Школа успіху» в Острозькій академії

03.11.2019

На базі Національного університету «Острозька академія» 2-3 листопада відбулася локальна «Школа успіху». У заході взяло участь 40 активних підлітків Острога, Вараша та Рівного. 

За словами організаторів, метою заходу було створити майданчик для нетворкінгу молодих людей. 

««Школа успіху» – це тренінг для соціально-активних підлітків, спрямований на подачу знань, які стануть корисними у XXI столітті. Учасників школи ознайомили з прикладами роботи бізнесу, соціальних та комерційних проєктів. Усі лекції були на різну тематику», – розповіла організаторка заходу Анна Лавренюк.

У перший день було офіційне відкриття, під час якого організатори презентували Школу, займалися з учасниками тімбілдингом команд та відвідали екскурсію університетом. Згодом почалася начитка лекцій від спікерів – Анастасія Драчук розповіла про туризм та його відродження в Острозі; Олександр Олішевський розповів про головні принципи ведення бізнесу. 

Наступного дня учасники знову мали змогу почути лекції від спікерів: Віталія Яремчука, який розповів про 17 цілей сталого розвитку; Олени Завадської, яка поділилася досвідом роботи за кордоном, відкривши свою мережу костелів; Ірини Гоюк, яка мотивувала учасників приєднуватися до міжнародного волонтерства. Також викладач кафедри психології та педагогіки НаУОА Єлизавета Тимощук провела майстер-клас «Самопрезентація: сучасний імідж успішної особистості» та презентацію нової спеціальності «Початкова освіта», що цьогоріч відкрили у Національному університеті «Острозька академія». 

«Ці дні проходили насичено. Організатори продумали усе до деталей, починаючи від командоутворення, до виступів лекторів та відпочинку. Під час заходу я змогла перейняти досвід спікерів. Після участі в «Школі успіху» я визначилася з майбутньою професію», – поділилася своїми враженнями учасниця Школи Діана Стаднікова.