Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

До уваги вступників у магістратуру НаУОА 2019! Додатковий набір!

03.10.2019

З 7 до 15 жовтня 2019 року Національний університет «Острозька академія» здійснюватиме  реєстрацію учасників спеціально організованої сесії єдиного вступного іспиту з іноземної мови (англійської) для вступу на магістратуру.

Правилами прийому Національного університету «Острозька академія» визначено додаткові строки прийому заяв і документів, конкурсного відбору та зарахування на навчання (за кошти фізичних та юридичних осіб) для здобуття ступеня магістра за спеціальностями:

  •  029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа»;
  •  031 «Релігієзнавство»;
  •  032 «Історія та археологія»;
  •  034 «Культурологія»;
  •  052 «Політологія»;
  •  053 «Психологія»;
  •  071 «Облік і оподаткування»;
  •  072 «Фінанси, банківська справа та страхування»;
  •  081 «Право»;
  • 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» на основі здобутого ступеня вищої освіти бакалавра за заочною формою здобуття освіти та за денною формою здобуття освіти для вступників, які не склали ЄВІ під час основної сесії.

 

Етапи вступної компанії

Заочна форма здобуття освіти

Початок прийому заяв та документів

23 вересня

28 жовтня

Закінчення прийому заяв та документів 

22 жовтня

19 листопада

Терміни проведення вступних іспитів 

з 23 до 25 жовтня

з 20 до 22 листопада

Термін оприлюднення рейтингового списку вступників

28 жовтня

25 листопада

Виконання абітурієнтами вимог до зарахування

29 жовтня

27 листопада

Терміни зарахування вступників

не пізніше 30 жовтня

не пізніше 30 листопада

 

 

Список необхідних документів, які треба подати для реєстрації:

  • заява (бланк для заповнення видається у пункті реєстрації вступників);
  • документ, що посвідчує особу (паспорт та ідентифікаційний код (копії та оригінал));
  • документ про здобутий ступінь вищої освіти (ОКР); 
  • дві фотокартки розміром 3 на 4 см (підписані зі звороту – Прізвище та ініціали);
  • документи, що засвідчують право на особливі умови складання ЄФВВ/ЄВІ (за наявності);
  • одна картонна папка на зав’язках.

 

Вартість участі у спеціально організованій сесії ЄВІ за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб в установленому законодавством порядку, яка відбудеться 5 листопада 2019 року відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 16 липня 2019 року № 985 «Щодо проведення у 2019 році спеціально організованої сесії єдиного вступного іспиту» становить 495 гривень.

Реєстрація вступника вважатиметься завершеною лише за умови надходження сплачених вступником коштів на рахунок Українського центру оцінювання якості освіти для оплати послуг із проведення спецсесії ЄВІ (для здійснення оплати послуги із проведення  спецсесії  ЄВІ вступнику необхідно скористатися інформаційною сторінкою «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ». Якщо протягом п'яти робочих днів із дня завершення реєстрації оплату цієї послуги не здійснено, реєстрація вступника для участі у спецсесії ЄВІ скасовується Українським центром (екзаменаційний листок такої особи вважається недійсним)).

 

Реєстрацію здійснюватиме Максимчук Оксана Олексіївна - методист кафедри правосуддя та кримінально-правових дисциплін Навчально-наукового інституту права ім. І. Малиновського.

 

Довідки за тел.: 096 170 25 00 

Харчук Юлія Юріївна, відповідальний секретар приймальної комісії НаУОА