Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Мотиваційна лекція від випускника Острозької академії, детектива НАБУ Івана Кравчука

02.09.2019

У Національному університеті “Острозька академія” другого вересня відбулася зустріч із випускником правничого факультету (сьогодні – інститут права) Іваном Кравчуком — старшим детективом – заступником керівника відділу детективів Національного антикорупційного бюро України.

До призначення у 2016 році детективом НАБУ, Іван Кравчук працював в органах прокуратури на посадах помічника прокурора, слідчого, слідчого в особливо важливих справах.

Під час спілкування зі студентами гість розповів про особливості роботи в НАБУ, можливості проходження практики та працевлаштування у цій структурі.

“Ми зацікавлені у співпраці з Національним університетом “Острозька академія”. У нас надзвичайно насичена практика для студентів, адже ми їх максимально залучаємо у процес роботи. Передусім це залежить від ваших бажань і мотивації. Також ви можете відвідати нашу установу в межах екскурсії, зокрема побувати у кримінальній лабораторії, яка оснащена новітніми технічними засобами. Тому ласкаво просимо!”, — звернувся до студентства пан Іван.

Крім цього, студенти поставили Іванові Кравчуку низку питань, які стосувалися безпеки роботи у НАБУ, курйозних ситуацій, що виникали під час виконання його професійних обов’язків тощо.