Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Кому ж вдалося підкорити «Гуртом» цьогоріч?

31.10.2018

У Національному університеті «Острозька академія» 25 жовтня відбувся щорічний гумористичний конкурс «Гуртом».

Участь у конкурсі взяли вісім команд: жителі гуртожитків №4, №6, №7, №8, №9, №10, об'єднана команда гуртожитків №2 та №3, мешканці Академічного дому та студенти, які винаймають житло.

Учасники конкурсу підготували гумористичні номери та продемонстрували власні мистецькі таланти.

Усі команди отримали дипломи про участь та солодкі призи. Третє місце здобула команда гуртожитку №4, друге – команда гуртожитку №9, також обидві команди отримали грошову винагороду у розмірі 1 тисяча гривень. Перемогу у конкурсі «Гуртом», а також  сертифікат у розмірі 5 тисяч  гривень отримала команда «Академічного дому».

Лідер команди «Академічного дому» Максим Процюк розповів про шлях до перемоги:

«Я беру участь у «Гуртом» вже вчетверте і, насправді, цього року підготовка для мене була найважчою, адже ми почали готуватися досить пізно. Практично все, що побачили глядачі, ми зробили за два-три дні до концерту. Що допомогло нам досягти мети? Найголовніше, я вважаю, це налаштувати себе оптимістично, а також багато-багато працювати, аби досягти найкращого результату».

Окрім того, не тільки учасники були відзначені призами від спонсорів, а й найбільш завзяті вболівальники із залу. Зокрема титул найактивнішої вболівальниці та сертифікат на безкоштовну романтичну вечерю для двох у кафе «Княжий льох» отримала студентка третього курсу гуманітарного факультету Дар'я Зайцева:

«Я отримала колосальне задоволення від перегляду концерту і посміялася від душі. Хоч я вболівала за команду «2+3», проте сміялася із жартів усіх команд і активно всіх підтримувала. Не сподівалася отримати приз, проте, приємно вражена і хочу порадити всім бути завжди щирими та активними, і ви обов'язково отримаєте винагороду за це».