Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії розповіли про стипендіальну програму «Завтра.UA»

31.10.2018

У Національному університеті «Острозька академія» 30 жовтня відбулася презентація стипендіальної програми  «Завтра.UA». Декан гуманітарного факультету, кандидат філософських наук, доцент Максим Карповець, декан факультету політико-інформаційного менеджменту, кандидат наук з державного управління, доцент Віталій Лебедюк та викладач кафедри політології та національної безпеки Сергій Кардаш поділилися зі студентами своїм досвідом та розповіли про умови участі  у стипендіальній програмі Фонду Віктора Пінчука.

Стипендіальна програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука — перша приватна загальнонаціональна програма з підтримки талановитої молоді. Її головна мета — сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни.

 «Стипендіальна програма – це дієвий інструмент для пошуку однодумців для цікавого спілкування з активними людьми зі всіх куточків країни. До того ж, учасникам щомісячно виплачуватиметься стипендія. Ви матимете змогу брати участь у публічних лекціях з всесвітньо відомими особистостями, наукових конференціях і наукових програмах. Ця програма формує в учасників лідерські навички»,  – зауважив Максим Карповець.

За словами викладачів, для того, щоб стати учасником, потрібно правильно оформити всі необхідні документи, написати наукову роботу, отримати рецензію на неї. Після цього необхідно буде долучитися до психологічних тренінгів. Стипендіати програми відбираються щорічно на відкритому всеукраїнському конкурсі. До участі запрошуються  студенти 3-6 курсів з високою академічною успішністю, активною громадською позицією та оригінальними ідеями для наукових досліджень. До 30 листопада усі охочі повинні подати перелік документів на сайт zavtra.in.ua.  

Шановні студенти, не зволікайте та спробуйте свої сили  у відкритому конкурсі!

Детальну інформацію про стипендіальну програму Фонду Віктора Пінчука шукайте за посиланням: zavtra.in.ua