Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Привітання з нагоди Дня Конституції України

28.06.2018

Дорогі співвітчизники!

Сьогодні ми відзначаємо знаменне національне свято - День Конституції України. Цей Документ, який був прийнятий 22 роки тому, став важливим атрибутом нашої незалежності й навіки закарбував прагнення українців жити у власній, суверенній і соборній державі.

Досвід успішних держав світу показує, що прогресивно розвивається те суспільство, у якому створені всі умови для розкриття творчого начала людини - вільної і водночас відповідальної. Конституція України - це великі можливості та гарантовані права розбудови нашої держави, поштовх до гармонійного розвитку всіх сфер суспільного життя. Від нашого ставлення до Основного Закону залежать подальший шлях України до демократичних перетворень, утвердження національної свідомості та патріотизму.

Щиросердечно бажаємо вам миру й суспільного порозуміння, родинного затишку та щастя, міцного здоров’я та здійснення заповітних мрій.

Хай злагода, Божа ласка та любов панують у нашій державі!